• Norsk Sikkerhetsforening (NOSIF) følger med på utviklingen av spredningen av Koronaviruset og vurdere fortløpende våre aktiviteter.
    NOSIF følger Folkehelseinstituttets sine anbefalinger, du finner informasjon og konkrete råd om Koronaviruset på www.fhi.no

Sikkerhetskonferansen 2020 flyttes til 2021

18. november kl. 09:00 - 20. november kl. 10:00
Laster Arrangementer

Sikkerhetskonferansen er flyttet til våren 2021

Vi er inne i en spesiell tid der alt vi tar for gitt er snudd fullstendig på hodet.
Av smittevernhensyn har vi besluttet å flyttet Sikkerhetskonferansen til mai 2021 hvilket det er flere gode grunner til. Konferansen vil bokstavelig talt «gå i land» da DFDS har besluttet å legge inn Frederikshavn som anløp tur/retur København. Dette betyr korteretid, både i Oslo og i København. Vi sliter dermed å få gode foredragsholdere som ikke har anledning til å være med til Frederikshavn/København og dagen i København blir i tillegg vesentlig kortere.

Den sosiale distanseringen vil vi med stor sannsynlighet leve med ut 2020. Dette vil skape utfordringer og i tillegg redusere kvaliteten på den sosiale delen av arrangementet. Vi jobber nå med å finne en passende dato i mai 2021 et sentralt sted i Oslo-Viken i nærheten av et kollektivt knutepunkt. Dette kommer vi nærmere tilbake til. De som allerede er påmeldt har fått en egen epost om saken.

 

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med Øyvind Halnes (oyvind@nosif.no) eller Rune Braastad (rune@nosif.no).

 

Detaljer
  • Start: 18. november kl. 09:00
  • Slutt: 20. november kl. 10:00