• Norsk Sikkerhetsforening (NOSIF) følger med på utviklingen av spredningen av Koronaviruset og vurdere fortløpende våre aktiviteter.
    NOSIF følger Folkehelseinstituttets sine anbefalinger, du finner informasjon og konkrete råd om Koronaviruset på www.fhi.no

NOSIF-møte onsdag 22. januar hos CERTEGO

22. januar kl. 13:30 - 16:00
Laster Arrangementer
  • Dette event har allerede funnet sted.

Vi inviterer til årets første NOSIF-møte onsdag 22. januar hos CERTEGO Oslo på Storo

På årets første NOSIF-møte tar vi opp tema Politireformen og Ny veileder om ivaretakelse av sikkerhet i offentlige anskaffelser.

Politireformen- Hvilke fremtidskonsekvenser har denne reformen for sikkerhetsbransjen og samfunnet generelt ? Arne Guddal, innsatsleder, 29 år i politiet (for tiden i permisjon) Sør-Øst politidistrikt deler sine refleksjoner og tanker om en reform han mener er dømt til å mislykkes ut i fra de rammevilkårene som er satt.

Så kommer Espen I Bakken som er advokat hos Arntzen de Besche for å informere og inspirere oss om Ny veileder om ivaretakelse av sikkerhet i offentlige anskaffelser.

Program NOSIF-møte jan 2020

Du kommer deg enkelt til CERTEGO med kollektivt. CERTEGO ligger rett ved T-bane, trikk, buss og flybuss. Kjører du bil finnes det noen CERTEGO p-plasser som er først til mølla prinsippet (kjør inn Vitaminveien ved Circle-K, få p-bevis av CERTEGO), er det fullt kan du parkere på Storosenteret.

Har du spørsmål kan du kontakte Karin:
E-post: karin@nosif.no
Telefon: 900 29 622

 

Ditt navn (obligatorisk)

Virksomhet (obligatorisk)

E-post

Telefon

Kommentar

Svar på mattestykket

Detaljer
  • Dato: 22. januar
  • Klokkeslett: 13:30 - 16:00