• Norsk Sikkerhetsforening (NOSIF) følger med på utviklingen av spredningen av Koronaviruset og vurdere fortløpende våre aktiviteter.
    NOSIF følger Folkehelseinstituttets sine anbefalinger, du finner informasjon og konkrete råd om Koronaviruset på www.fhi.no

NOSIFmøte onsdag 27. november hos NHO på Majorstua

27. november 2019 kl. 13:30 - 16:00
  • Dette event har allerede funnet sted.

Vi kan med glede invitere til NOSIF`s førjulsmøte onsdag 27. november hos NHO på Majorstua.

NHO Service og Handel er den nest største landsforeningen i Næringslivets Hovedorganisasjon.
NHO Service og Handel består av 2.380 bedrifter med 6.000 virksomheter og 86.000 årsverk.

Link til Program

Rett etter møtet tusler vi bort på Gamle Major, for litt sosial samling der det serveres juleburger.
(Ribbeburger med julekrydder, rødkål, syltetagurk, sennepsdressing og pommes frites)
Ta kontakt med Karin om du har noen allergier eller andre hensyn som må tas.

NB! Husk å krysse av for «Kveldsarrangement» under i påmeldingsskjemaet dersom du vil være med på dette.

Påmelding senest 22. november.

Du kommer deg lett til NHO med kollektivt. Kjører du bil kan du parkere i Colosseum P-hus eller på parkeringsplassen ved Frognerparken.

Har du spørsmål kan du kontakte Karin:
E-post: karin@nosif.no

Ditt navn (obligatorisk)

Virksomhet (obligatorisk)

Ønsker du å delta på kveldsarrangement?
JaNei

Er du en robot? Svar på mattestykket:

• Dato: 27. november 2019
  • Klokkeslett: 13:30 - 16:00